Ασφάλεια

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

 

 

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιεξοχικό σπίτι 2012, εξοχικό σπίτι 2013, εξοχικό σπίτι 2014,  εξοχικο σπιτι και κηπος, παραθαλασσια σπιτια, παραθαλασσια εξοχικα, παραθαλασσια ξενοδοχεια, σπιτι απο την αρχη, σπιτι απο πετρα, σπιτι απο μπετον, σπιτι απο μπουκαλια, σπιτι απο ξυλο

Ασφάλεια

Το μέλλον είναι δεδομένο ότι είναι χτισμένο από χάλυβα. Ένα κομμάτι από το μέλλον είναι και οι γνωστοί σε όλους μας ουρανοξύστες. Τα γιγαντιαία αυτά κτίρια είναι η απάντηση στην περίεργη αλλά συνηθισμένη ερώτηση αν και κατά πόσο τα χαλύβδινα κτίρια αντέχουν στο σεισμό.
Τα μεταλλικά κτίρια παρέχουν ασφάλεια απέναντι σε κάθε καιρικό φαινόμενο, ακόμα και σε αυτό των κεραυνών αφού αποτελούν έναν κλωβό ο οποίος μεταφέρει τον ηλεκτρισμό στο έδαφος λειτουργώντας σαν γείωση.
Οι σύνδεσμοι δυσκαμψίας (χιαστοί) και οι σύγχρονες μέθοδοι ενώσεων που χρησιμοποιούνται σε αυτού του είδους τα κτίρια αλλά ακόμα και τα ίδια τα πάνελ πλαγιοεπικάλυψης παρέχουν την ασφάλεια που απαιτείται έναντι οριζοντίων φορτίσεων όπως εκείνες του ανέμου και του σεισμού.
Τα φορτία που χρησιμοποιούνται για τον στατικό έλεγχο είναι τα μέγιστα επιτρεπτά, σε πολλές περιπτώσεις είναι κατά πολύ μεγαλύτερα των κατώτερων επιτρεπτών από τους ισχύοντες κανονισμούς.

 

 

 


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates