Τι παραπάνω σας προσφέρουμε εμείς στο θέμα της οικονομίας;

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

 

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιπροκατασκευασμενα σπιτια με πετρα, προκατασκευασμενα σπιτια με οροφους, προκατασκευασμενα μεταλλικα σπιτια, χρονος παραδοσης προκατασκευαμενα, προκατ χωρις αδεια, προκατ χωρισ αδεια, προκατ σπιτια, προκατ σπιτια τιμες, προκατ σπιτια θεσσαλονικη, προκατ σπιτια λαρισα, προκατ σπιτια απο μπετον, προκατ σπιτια μπετον

Τι παραπάνω σας προσφέρουμε εμείς στο θέμα της οικονομίας;

Κατασκευάζουμε το κτίριο παρέχοντας σας και την άδεια οικοδομής στο κόστος της τελικής προσφοράς. Έτσι μειώνουμε το κόστος και αυξάνουμε την ποιότητα αφού ελέγχουμε πλήρως το κτίριο από την αρχική φάση. Γι'αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε ντόπιους μηχανικούς ή συνεργάτες μας μηχανικούς.
Ελαφρύτερα κτίρια, χωρίς περιττά βάρη στον φέροντα οργανισμό τους αλλά με αυστηρότερα κριτήρια όσον αφορά την αντοχή τους. Αντίθετα από το σύνολο σχεδόν της αγοράς ψάχνουμε την καλύτερη μελέτη και όχι το φθηνότερο χάλυβα.
Κτίρια γαλβανισμένα στο ίδιο κόστος με τα απλά βαμμένα των άλλων εταιρειών.
Τυποποίηση η οποία πάντα αυξάνει την ασφάλεια και μειώνει το κόστος ενός κτιρίου.
Χρήση κατασκευαστικών συστημάτων, με αποτέλεσμα την μεγάλη μείωση του τελικού κόστους.
Εκτεταμένη χρήση έρευνας αγοράς και των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών προγραμμάτων για την επίτευξη των βέλτιστων κατά περίπτωση, αισθητικών και οικονομικότερων λύσεων ιδιαίτερα όσον αφορά στην πρόσοψη των κτιρίων και με πολυάριθμες και ευέλικτες προτάσεις τις οποίες θέτουμε στη διάθεσή σας.
Η χρήση καλύτερης ποιότητας τεχνικών και κατασκευαστικών λεπτομερειών μας επιτρέπει την επίτευξη μεγαλύτερων ανοιγμάτων μεταξύ των πλαισίων μας οπότε και ελαφρύτερα κτίρια ανά τετραγωνικό με την ασφάλεια αυξημένη εξαιτίας ακριβώς της χρήσης αυτών των στοιχείων.

 

 


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates