Ακόμα πιο φθηνές Μικρές Κατοικίες

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

 

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιexoxika, eksoxikes katoikies, eksoxiko spiti, eksoxika, eksoxiko, eksohiko, metalika spitia, metalika ktiria, metalika stegastra, metallika ktiria, metallikes kataskeyes, metallika spitia

Ακόμα πιο φθηνά σπίτια
από 550 € / τετραγ. μέτρο για μικρές κατοικίες (εξοχικά, παραθαλάσια, κτλ)

Για περιπτώσεις όπου το κόστος παίζει πρωταρχικό ρόλο, αλλά και η δυνατότητα εύκολης μετακίνησης σπιτιού σε άλλη τοποθεσία σε περίπτωση ανάγκης, για αυτούς που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να αποκτήσουν οικοδομική άδεια από την πολεοδομία, θέλουν όμως να μένουν σε χώρο καλύτερο από σκηνή camping ή τροχόσπιτο, σας έχουμε την λύση:
            Αναλαμβάνουμε κατασκευή και τοποθέτηση μικρών μεταλλικών σπιτιών μεγέθους 3μέτρα Χ 7μέτρα ή και τμημάτων – κομματιών – δωματίων πολλαπλάσιων των διαστάσεων 3Χ4, 3Χ5, 3Χ6, 3Χ7. Τα τμήματα αυτά ενωμένα μεταξύ τους, σχηματίζουν την κατοικία που θέλετε. «Γιατί τόση φασαρία ?», θα έλεγε κανείς. Η απάντηση κρύβεται στο γεγονός, πως σε κάποιες περιοχές (π.χ. παραθαλάσσιες) δεν επιτρέπεται η οικοδόμηση, και αν χτιστεί οίκημα τελικά, ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει τεράστια πρόστιμα σε ετήσια βάση ή ακόμα και κίνδυνο κατεδάφισης του αυθαίρετου. Καθώς επίσης κάποιες επιχειρήσεις λόγω του είδους εργασιών τους π.χ. μάντρες αυτοκινήτων, δεν θέλουν να προχωρήσουν στην κατασκευή τεράστιας έκθεσης για τους πελάτες τους, θέλουν όμως έναν χώρο για διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων, επικοινωνίας, παραμονής.
            Η τοποθέτηση μιας μικρής κατοικίας με άνω χαρακτηριστικά δεν απαιτεί καν ύπαρξη θεμελίων, μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετακινηθεί σε άλλο χώρο (πράγμα πολύ χρήσιμο σε περίπτωση καταγγελίας για παράνομη δόμηση).

Έτσι αποφεύγετε:

   • τον κίνδυνο να σας γκρεμίσουν το οίκημα οι αρχές,
   • την οικονομική άδεια (γλιτώνετε αρκετά μεγάλο ποσό),
   • το μεγάλο κόστος κατασκευής μίας οικίας που συνήθως ξεκινάει από 70.000 €
   • την ανάγκη να κατασκευάζετε εκ νέου την επαγγελματική σας στέγη κάθε φορά που μετακομίζει η επιχείρησή σας (π.χ. εποχιακές ενοικιάσεις θαλάσσιων σπορ στη θάλασσα, ποδηλάτων στην εξοχή, σκι στο βουνό).

            Ένα σημαντικό σημείο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι το γεγονός πως αφού δεν έχετε άδεια οικοδόμησης, δεν μπορείτε να έχετε και την άδεια ηλεκτροδότησης. Γεγονός από την μία πολύ δυσάρεστο, γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα παίζει πλέον μεγάλο ρόλο στην οικιακή ζωή μας, από την άλλη όμως είναι και πολύ καλό, αν υπολογίσει κανείς τους πάγιους φόρους και τα έξοδα που υποχρεώνεται να πληρώνει κανείς περιοδικά (φόροι δήμων και λοιπών δημοσίων οργανισμών ενσωματώνονται στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και συνήθως ξεπερνάνε την μισή αξία του). «Ναι, είναι ακριβό να έχεις ρεύμα, αλλά τι να κάνεις?» θα πείτε. Η λύση είναι πολύ απλή: η πιο ιδανική είναι η προΰπαρξη της ηλεκτροδότησης είτε στο δικό σας χώρο είτε δανεισμός ρεύματος από γείτονες με κάποιο αντίτιμο. Η άλλη λύση είναι η τοποθέτηση ηλιακών πάνελ (φωτοβολταϊκά στοιχεία) και αυτόνομη παραγωγή ρεύματος. Πρέπει να σημειωθεί όμως πως το παραγόμενο ρεύμα δεν επαρκεί για ενεργοβόρες συσκευές όπως είναι το θερμοσίφωνο, οπότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστείτε ηλιακό θερμοσίφωνο για ζεστό νερό, κουζίνα αερίου( & φιάλη αερίου) για μαγείρεμα, και μία μικρή γεννήτρια ρεύματος σε περίπτωση που οι ανάγκες σας σε κατανάλωση ξεπεράσουν την παραγωγή ρεύματος.    

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι το κόστος μετακίνησης που θα χρειαστεί να αναλάβετε κάθε φορά που θα απαιτείται η μεταφορά. Αυτό εξαρτάται άμεσα από την απόσταση και τον αριθμό επαναλήψεων δρομολογίου (όταν έχετε μικρή οικία 3Χ6 μέτρα, είναι πιο οικονομική η μεταφορά από την οικία των 6Χ6 μέτρων, που αποτελείται από 2 κομμάτια 3Χ6 μέτρων).

Μίνι Κατοικίες με Στυλ και Άνεση(6m X 6m):

Μίνι Μαρκετ παντού και πάντα όπου το χρειαζόμαστε (15m X 6m):

Φοριτές Βιοτεχνίες - αν ο φθηνός εργάτης δεν έρχεται στην Επιχείρηση, τότε η επιχείρηση έρχεται δίπλα στον εργάτη(15m X 6m):

Οι μίνιΚατοικίες εκτός από την τμηματική τους συναρμολόγηση, μπορούν να τοποθετηθούν με εξωτερική και εσωτερική επένδυση, π.χ. ξύλου, όπως φαίνεται παρακάτω σε κατοικία 82 τετραγωνικών μέτρων:

Οι μίνιΚατοικίες μπορούν και έχουν ξεχωριστό στύλ και ωραία εφμάνιση:

Εκτός από μονοόροφα, οι μίνιΚατοικίες μπορούν να μεγαλώσουν και να γίνουν 2όροφες μινιΠολυκατοικίες ή Γραφεία:


                                                            

 

 

 


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates