Μειωνεκτήματα - Λύσεις

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

 

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιspiti prokat, spiti kai diakosmisi, spiti thessaloniki, spiti larisa, spiti athina, spiti nauplio, spiti lamia, spiti karditsa, spiti trikala, spiti volos, spiti kriti, spiti kerkyra

 

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

    • Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει η μεταλλοκατασκευή, είναι το κόστος της σε σχέση με την συμβατική μπετονοκατασκευή. Αλλά αυτό το κόστος ισοσταθμίζεται από: διαφορά όγκου και βάρους ( δηλαδή, ένα 2όροφο κτήριο 200 τετραγωνικών μέτρων χρειάζεται 250-300 κυβικά μέτρα τσιμέντου, σύνολο 700 τόνους! Ενώ το αντίστοιχο μεταλλικό απαιτεί μόλις 25 τόνους. Άρα θα χρειαστεί να πληρώσουμε μόνο για 25 τόνους μέταλλο και όχι για 700 τόνους τσιμέντο. Και έπειτα, γίνεται έκπτωση στα ένσημα για το σύμμεικτο κτίριο από το ΙΚΑ που υπολογίζεται μόλις στο 30 % του αντίστοιχου συμβατικού κτιρίου. Έχοντας μόνο αυτούς τους 2 λόγους, το κόστος του νέου σας σπιτιού αν δεν είναι χαμηλότερο, είναι σίγουρα αντίστοιχο με το κόστος μίας συμβατικής κατασκευής. Επίσης, αν λάβουμε υπόψη την διπλάσια διάρκεια ζωής (αν όχι αιώνια) ενός κτιρίου με μεταλλικό σκελετό, η αναλογία κόστους / απόδοσης μειώνεται διπλάσια & πολλαπλάσια, γιατί αν υποθέσουμε πως η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής μίας τσιμεντοκατασκευής είναι περίπου 50 – 60 χρόνια (όσον αφορά την αντοχή του τσιμέντου ως στατικού υλικού πάνω στο οποίο στηρίζεται βάρος εκατοντάδων τόνων) που μπορεί να μεγαλώσει με σωστή συντήριση, η διάρκεια ζωής μετάλλου είναι τουλάχιστον διπλάσια. Αν προσθέσουμε την στοιχειώδης συντήρηση, αλλά και την δυνατότητα τμηματικής αντικατάστασης του σκελετού (αλλαγής ενός τμήματος) διότι γίνεται η συναρμολόγηση και όχι ρίψη μπετόν με ακόλουθη στερεοποίησή του, το μεταλλικό κτίριο μπορεί να θεωρηθεί αθάνατο και είναι ικανό να γλυτώσει γενιές και γενιές από τα έξοδα ανέγερσης εκ νέου της κατοικίας.
    • Απαιτείται ειδικός πολιτικός μηχανικός που «γνωρίζει» από μεταλλοκατασκευές. Αυτό είναι αλήθεια, οι περισσότεροι μηχανικοί γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα των σύμμεικτων κατασκευών, αλλά δεν γνωρίζουν – δεν ειδικεύονται πάνω στη σύνταξη μελέτης και άδειας για τέτοιου είδους κτίρια. Οπότε συνήθως προσπαθούν να μεταπείσουν τον πελάτη τους, λέγοντας ότι είναι ακριβά τα μεταλλικά σπίτια, βάζοντας τα στην ίδια κατηγορία με τα προκατασκευασμένα. «Και τα προκατασκευασμένα είναι σκέτος σοβάς, οπότε δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να τα προτιμήσετε». Η εταιρεία μας, σας προτείνει ειδικό στις μεταλλοκατασκευές πολιτικό μηχανικό με πείρα πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο οποίος είναι πρόθυμος να αναλάβει το δικό σας σχέδιο, ή να προτείνει κάτι από την μεγάλη γκάμα έτοιμων λύσεων που διαθέτει, να σας στηρίξει σε όλες τις αλλαγές σας, ή να προτείνει κάποιες εκ μέρους του. Είναι αυτός που θα σας συνοδεύσει από την σύνταξη του πρώτου πρόχειρου σχεδίου, μέχρι την στιγμή που θα γυρνάτε το κλειδί στην πόρτα του νέου σας σπιτιού για να μπείτε μέσα και να απολαύσετε τις ανέσεις σε νέο, καθαρό φωτισμένο και ζεστό σπιτικό περιβάλλον φτιαγμένο στα μέτρα σας όπως ακριβώς το θέλετε.
    • Απαιτείται ειδικό συνεργείο για κατασκευή του σύμμεικτου κτιρίου. Ναι, πράγματι, έτσι είναι, και γι’ αυτό  έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά όχι μόνο την ειδική ομάδα ανέγερσης, αλλά θα είναι και η ίδια ομάδα που θα κάνει την προετοιμασία για το σπίτι σας. Έτσι εξασφαλίζουμε όχι μόνο την ποιότητα της ολοκληρωτικής παραγωγής – κατασκευής – ανέγερσης αλλά και χαμηλό τελικό κόστος για σας.
    • Μεταλλικές κατασκευές μπορούν να ανεβάσουν κατά πολύ την υλοποίηση του σχεδίου σας. Είναι γεγονός, ότι πράγματι πολλοί άνθρωποι μπαίνοντας στην τρελή ιδέα πως μπορούν να κάνουν απίθανα (για το κατεστημένο) σχέδια πραγματικότητα, διαστημικά κτίρια κολλημένα πάνω στο βράχο. Ουρανοξύστες που ξεπερνάνε στο ύψος το μισό χιλιόμετρο, παλάτια πολυτελείας στην άμμο. Όλα αυτά είναι ακριβά σχέδια, πολλές φορές όχι και τόσο πρακτικά, αλλά τι είναι το πολλαπλάσιο κόστος μπροστά στο γεγονός πως το δημιούργημά σου θα μείνει για πάντα στην Ιστορία, όταν οι τουρίστες θα κάνουν ουρά για να βγουν στην φωτογραφία μαζί με το φανταστικό Κτίσμα σου. Ο καθένας μας θα ήθελε το σπίτι του ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή που έχει κάνει, να ανταγωνίζεται και να αναγνωρίζεται ως εθνικό σύμβολο ολόκληρης της χώρας (όπως ο Παρθενώνας για την Ελλάδα) . Για να καταλάβετε την γοητεία του μεγαλείου, φανταστείτε το Παρίσι χωρίς τον πύργο του Άιφελ, ή το Ντουμπάι χωρίς τα παλάτια – ξενοδοχεία πάνω στα τεχνητά νησιά από άμμο. Πολλές φορές το χρήμα δεν αρκεί να φέρει την δόξα, η συνταγή επιτυχίας απαιτεί πάντα εκτός από κατάλληλα μέσα – πρωτότυπη ιδέα. Ο επιτυχημένος συνδυασμός αυτών των συστατικών δημιουργεί αριστουργήματα, τα οποία δεν απαιτούν πάντα τεράστια ποσά για πραγματοποίηση, η ιδέα πρέπει να είναι αντάξια των μέσων που υπάρχουν στην διάθεσή μας, και τα μέσα πρέπει να είναι αντάξια της ΙΔΕΑΣ. Ζητήστε και θα το έχετε. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα μέσα για να περάσει το όνομά σας στην ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates