Φθηνά Σπίτια - Πολυκατοικίες - Ουρανοξύστες

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιProkat spitia, prokat, prokataskeyasmena spitia, prokat times, prokat katoikies, prokat θεσσαλονικη, prokataskevasmena spitia τιμες, prokat thessaloniki, oikonomika spitia, eykoles kataskeyes, easy prokat, exoxiko spiti

Φθηνό Σπίτι από μεταλλοκατασκευή – Πολυκατοικία – Ουρανοξύστης

 1. Η κατασκευή του κτιρίου από μεταλλικό σκελετό αυξάνει πολλαπλάσια την αντοχή του σε σεισμούς.
 2. Η διάρκεια ζωής του μεταλλικού κτιρίου είναι τουλάχιστον διπλάσια σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο από τσιμέντο – μπετόν και υπολογίζεται άνω των 300 ετών!!!
 3. Το συνολικό βάρος του κτιρίου με μεταλλικό σκελετό είναι πολύ μικρότερο από ένα αντίστοιχο φτιαγμένο από τσιμέντο, πράγμα που σημαίνει λιγότερες δαπάνες για τα θεμέλια.
 4. Μειωμένο ΙΚΑ.
 5. Η ταχύτητα ανέγερσης της οικοδομής είναι σαφώς πιο γρήγορη.
 6. Η πιο σίγουρη επένδυση των χρημάτων σας για το μέλλον.
 7. Και το πιο σημαντικό : το σπίτι σας μπορεί να φτιαχτεί όπως το θέλετε! Ακόμα και πάνω σε μία κολόνα αν το ζητήσετε.

 

 

 1. Η κατασκευή του κτιρίου από μεταλλικό σκελετό αυξάνει πολλαπλάσια την αντοχή του σε σεισμούς. Για να καταλάβετε την διαφορά, σκεφτείτε ότι τα προκατασκευασμένα σπίτια που είναι μακρινά «ξαδέρφια» των μεταλλικών κτιρίων ( με διαφορά ότι έχουν πολύ πιο λεπτό σκελετό, μικρότερες διαστάσεις, κτλ.) κατασκευάζονται στο χώρο του εργοταξίου και έπειτα μεταφέρονται οδικώς στον προορισμό τους. Αν υποθέσουμε τώρα, πως κάθε ανισορροπία του οδοστρώματος στον δρόμο προς τον τελικό προορισμό, είναι ουσιαστικά κραδασμός  - ένας ισχυρός σεισμός για το κτίριο που μεταφέρεται, φανταστείτε πόση αντοχή σε σεισμούς έχει αυτό το κτίριο, αφού και έπειτα από πολλές ώρες «σεισμού» - φτάνει στο τελικό προορισμό άθικτο!
 2. Η διάρκεια ζωής του μεταλλικού κτιρίου είναι τουλάχιστον διπλάσια σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο από τσιμέντο – μπετόν και υπολογίζεται άνω των 300 ετών!!! Για σύγκριση, η διάρκεια ζωής του τσιμέντου – μπετόν υπολογίζεται στα 50-60 χρόνια και με σωστή συντήρηση (αποφυγή έκθεσης στο νερό, ήλιο, υγρασία) μπορεί να τα ξεπεράσει. Ως παράδειγμα αντοχής και μακροζωίας μεταλλικών κατασκευών μπορούμε να φέρουμε τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι Γαλλίας. Ο πύργος αυτός κατασκευάστηκε το 1889 αποκλειστικά από μέταλλο ακόμα και σήμερα είναι εκτεθειμένος στο κρύο, ζέστη και βροχή, στέκεται ακλόνητος εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια(19-21ος αιώνας) και αποτελεί το εθνικό σύμβολο όχι μόνο του Παρισιού αλλά και όλης της Γαλλίας! Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να κτίσετε τον δικό σας «πύργο» - εσείς μας λέτε πού και πότε! Η διάρκεια ζωής τόσο σημαντικής και δαπανηρής επένδυσης όπως είναι το σπίτι των ονείρων σας, είναι σοβαρή υπόθεση. Σκεφτείτε πόσο πιο άνετα θα βλέπατε τον κόσμο, αν όλα αυτά τα χρήματα που πρόκειται να επενδύσετε για το καινούργιο σας σπίτι, θα τα ξοδεύατε για προσωπική σας ευχαρίστηση! Πόσο ευγνώμον θα ήσασταν; Έτσι ακριβώς θα αισθάνονται τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας όταν δεν θα έχουν το άγχος αγοράς – κατασκευής καινούργιας κατοικίας, αφού θα έχουν σπίτι που φτιάξατε εσείς, ζεστό και ευρύχωρο, πρακτικό και ασφαλές.
 3. Το συνολικό βάρος του κτιρίου με μεταλλικό σκελετό είναι πολύ μικρότερο από ένα αντίστοιχο φτιαγμένο από τσιμέντο πράγμα που σημαίνει λιγότερες δαπάνες για τα θεμέλια. Για να καταλάβετε την διαφορά, ένα κτίριο, φτιαγμένο με συμβατικό τρόπο κατασκευής, από τσιμέντο 200 τετρ. μέτρων, 2 όροφο, ζυγίζει γύρο στους 700 τόνους μόνο ο σκελετός, αφού το κάθε κυβικό τσιμέντου ζυγίζει 2.500 κιλά  και απαιτούνται 280-300 κυβικά μέτρα μπετό και 10 τόνους μέταλλο. Ενώ ένα αντίστοιχο μεταλλικό κτίριο ζυγίζει μόνο 25 τόνους μέταλλο. Η τεράστια αυτή διαφορά οφείλεται στην κατά πολύ μεγαλύτερη αντοχή του μετάλλου σε σχέση με άλλα υλικά της συμβατικής οικοδομής από τσιμέντο. Για τον λόγο αυτό ακριβώς, το μέταλλο προτιμάται από κατασκευαστές μεγάλων κτιρίων, καθώς και πολύ μεγάλων όπως είναι οι ουρανοξύστες. Όλες οι μεγάλες πόλεις όπου υπάρχει ανάγκη για στέγαση και το κόστος των οικοπέδων είναι αφάνταστα υψηλό, καταφεύγουν στην κατασκευή πολυώροφων κτιρίων. Έτσι έχουμε ουρανοξύστες στο Παρίσι Γαλλίας και στη Μόσχα Ρωσίας όπου το κάθε τετραγωνικό μέτρο κατοικίας στοιχίζει από 2.500 € έως 4.000 €. Αλλά και στο Τόκυο Ιαπωνίας όπου οι σεισμοί είναι μία καθημερινή πραγματικότητα και οι κάτοικοι δεν σκέφτονται καν να εγκαταλείψουν τους μεταλλικούς τους ουρανοξύστες ακόμα και σε σεισμούς που φτάνουν 6 – 7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Αισθάνονται πολύ ασφαλής σε όποιον όροφο και αν είναι. Η μεγαλύτερη ανησυχία τους, είναι να πιάσουν τα φλιτζάνια και την τηλεόραση που χορεύουν ξέφρενα εκείνη την στιγμή. Γενικά, το μέταλλο χρησιμοποιείται όπου υπάρχει ανάγκη για αυξημένη αντοχή και ελαφρότητα κατασκευής. Αν κοιτάξουμε γύρο μας, θα παρατηρήσουμε μεταλλοκατασκευές παντού, από αυτοκίνητα και μηχανές μέχρι ψυγεία και κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών. Φανταστείτε πόσο αστεία θα ήταν τα πράγματα γύρο μας αν αντί μετάλλων οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν τσιμέντο ή λίθινες κατασκευές (δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους), όλα θα ήταν σε στυλ λίθινης εποχής Φλίνστοουν (καρτούν κινούμενων σχεδίων). Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο οπισθοδρομικά σκεφτόμαστε για μερικά πράγματα, αλλά και πόσο παράδοξα υπάρχουν στον κόσμο γύρο μας: αν επιμέναμε να χρησιμοποιούμε το τσιμέντο αντί μετάλλου π.χ. στα αυτοκίνητα, τα οχήματά μας θα ζύγιζαν γύρο στους 5-7 τόνους και θα ήταν μάλλον ασύμφορο να κινούμαστε με αυτά( χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη ότι θα ήταν κάπως δύσκολα να κατασκευάσουμε κινητήρα εσωτερικής καύσης αποκλειστικά από τσιμέντο). Οι άνθρωποι θα ήταν πολύ πιο κοντοί και πολύ πιο γεροδεμένοι, αν λάβουμε υπόψη ότι ακόμα και το απλό πιρούνι ή κουτάλι που ζυγίζει μερικά γραμμάρια θα ζύγιζε κοντά στο 1 κιλό αν ήταν από τσιμέντο ή πέτρα.. και αλίμονο μας αν μας πέσει – σίγουρα θα σπάσει!
 4. Μειωμένο ΙΚΑ. Για την κατασκευή του σκελετού του κτιρίου θα λάβετε τιμολόγιο από την εταιρεία μας με την συνολική αξία της δαπάνης, προσκομίζοντάς το στο ΙΚΑ, έχετε έκπτωση από τα ένσημα που θα χρειάζονταν να πληρώσετε για την αντίστοιχη οικοδομή από μπετό. Έτσι η συνολική δαπάνη για τα ένσημα φτάνει μόλις στο 30% της αντίστοιχης αξίας μίας συμβατικής οικοδομής. Οι δαπάνες για τα ένσημα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της οικοδομής, ανέρχεται περίπου στις 20.000 € (το σύνολο εξαρτάται από τα τετραγωνικά και από την τιμή τουενσήμου την τρέχουσα στιγμή, και κάθε μήνα αυξάνεται, οπότε αυτό σας δίνει επιπλέον λόγο για να στραφείτε στην οικονομικότερη επιλογή ανέγερσης μεταλλικού κτιρίου). Η έκπτωση που γίνεται στα ένσημα, είναι απολύτως λογική και νόμιμη, αφού οι εργάτες και όλο το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που απασχολείται στην ανέγερση της οικοδομής σας, είναι ουσιαστικά υπάλληλοι στην εταιρεία μας και εισπράττουν μισθό όπως και τα ένσημα τους από την εταιρεία μας όπου απασχολούνται σε μηνιαία βάση. Άρα, αφού τους κολλάμε ένσημα εργάτη εμείς – εσείς εξοικονομείτε μεγάλα ποσά στα οικοδομικά ένσημα. Σας συμφέρει η συνεργασία σας μαζί μας!
 5. Η ταχύτητα ανέγερσης της οικοδομής είναι σαφώς πιο γρήγορη, αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά χρονοκαθυστέρηση στην κατασκευή σκελετού από καλούπι, ρίψη μπετού, αναμονή για στερεοποίηση μπετόν περίπου 5 μέρες, αφαίρεση καλουπωμάτων, κατασκευή επόμενου καλουπώματος, κτλ. Έτσι, σε πραγματικές συνθήκες η διάρκεια κατασκευής σκελετού και μόνο (από μπετό) υπολογιζόμενο από την μελέτη στον 1 μήνα, κράτησε 4,5 μήνες!!! Και χωρίς την δυνατότητα να δουλέψει παράλληλα άλλο συνεργείο. «Δεν είναι και πολύ μεγάλη καθυστέρηση» θα έλεγε κανείς. «Πρόκειται για έργο μιας ζωής, πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό». Ναι, αλλά αν προσθέσετε στην καθυστέρηση του έργου μιας ζωής, το δάνειο μιας ζωής που περισσότεροι παίρνουν για 20-30 χρόνια δόσεων, επιπλέον το ενοίκιο που πληρώνει κανείς μία ζωή και δεν μπορεί να το αποφύγει αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η οικοδομή, καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος ανέγερσης, όταν το ενοίκιο ουσιαστικά διπλασιάζεται (αν προσθέσουμε και τις δόσεις στεγαστικού δανείου) και τα έξοδα να τρέχουν. Επειδή έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση αυτή, και ξέρουμε από το πρώτο χέρι τις επιπτώσεις (ένας χρόνος καθυστέρησης!), σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα, όπου είναι σωστό, για να επιταχύνουμε τις εργασίες, ακόμα και με επιπλέον κόστος, αν συμφωνείτε να το αναλάβετε( πολύ πιθανόν να χρειαστεί, για παράλληλη εργασία των συνεργείων).
 6. Δυνατότητα μεγάλων ανοιγμάτων χωρίς ενδιάμεσα υποστυλώματα. Όλοι θα έχετε δει είτε με τα δικά σας τα μάτια, είτε μέσα από την τηλεόραση, τεράστια βιομηχανικά κτίρια με γερανούς μέσα τους να μεταφέρουν βάρη χιλιάδων τόνων, αλλά και τρομερά μεγάλα στέγαστρα αεροσκαφών ή διαστημικών πυραύλων. Αν προσέξετε, τόσο μεγάλα ανοίγματα ανάμεσα στα τοιχώματα, μόνο τα μεταλλικά κτίρια είναι ικανά να σας προσφέρουν. Σκεφτείτε τώρα την απαίτησή σας για μεγάλο σαλόνι ή υπόγειο χώρο στάθμευσης χωρίς ενδιάμεσες κολώνες. Η παλιά τεχνολογία κατασκευής συμβατικών κτιρίων δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, ενώ εμείς σας λέμε: «Τι θα λέγατε να σκεπάσουμε ολόκληρη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων μαζί με τις κερκίδες;» Όλοι έχετε παρακολουθήσει αγώνες μπάσκετ, τώρα απαντήστε στην απλή ερώτηση: σε πιο χώρο έχουν γίνει οι αγώνες αυτοί; Σωστά, σε κτίρια με μεταλλικό σκελετό, η πρακτική λύση στην πιο απίθανη ιδέα.
 7. Η πιο σίγουρη επένδυση των χρημάτων σας για το μέλλον. Η τεχνολογία προχωράει, οι κυριαρχίες πέφτουν, οι τιμές ανεβαίνουν, τα χρήματα γίνονται νομίσματα (νομίζεις χρήματα) και τα νομίσματα – χαρτιά. Εδώ και χρόνια, όλοι οι έλληνες κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: η μόνη σίγουρη επένδυση για το μέλλον είναι η ακίνητη περιουσία. Σπίτια με σκελετό από χάλυβα, σχεδιασμένα να αντέχουν στον άνεμο, υγρασία, φωτιά, σεισμό, είναι το πιο σίγουρο καταφύγιο για τα χρήματά σας. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει ο κόσμος γύρο σας, το λένε όλες οι μεταλλοκατασκευές  που σας περιβάλλουν, ξεκινώντας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, βιομηχανικά κτίρια, και φτάνοντας στο πύργο του Άιφελ και τους ουρανοξύστες σε όλο τον κόσμο.

 

 


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates