Βιομηχανικά Κτίρια

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

 

 

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οιtoima spitia, etoima spitia times, etoimes katoikies, monokatoikies, monokatikies, monokatoikies thessaloniki, monokatoikies sxedia, monokatoikies athina, monokatoikies larisa, monokatoikia, monokatoikies fotografies, monokatoikies salamina

Βιομηχανικά Κτίρια

Η εταιρία μας  παραδίδει ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις Μεταλλικών Κτιρίων, που είναι κατάλληλα για Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Αγροτικές και Κτηνοτροφικές Μονάδες, Αποθήκες, Γυμναστήρια, Υπεραγορές, Εκθέσεις κλπ. Με σύγχρονη πρωτοποριακή τεχνολογία, κατασκευάζουμε βιομηχανοποιημένα μεταλλικά κτίρια ολόσωμου φορέα, που διακρίνονται από υψηλή ποιότητα, μεγάλη αντοχή και ασφάλεια.
Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, με δυνατότητα εγκατάστασης γερανογέφυρας, όπως και κάθε άλλης ειδικής κατασκευής που απαιτείται για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ενός κτιρίου. Όλα τα μεγαλλικά μέρη προκατασκευάζονται και συναρμολογούνται ταχύτατα στον τόπο του έργου με κοχλίες υψηλής αντοχής.
Ο μεταλλικός σκελετός καλύπτεται με πάνελ πολυουρεθάνης που εξασφαλίζουν αποτελεσματική θερμομόνωση, διαφώτιστα οροφής, πλευρικά παράθυρα, βιομηχανικές πόρτες, υδρορροές, ειδικά εξαρτήματα κλπ.
Πλεονεκτήματα των Μεταλλικών Κτιρίων  είναι η οικονομική, γρήγορη, καλαίσθητη και αντισειμική κατασκευή, η ευχέρεια μελλοντικής επέκτασης και αν ποτέ χρειαστεί, είναι δυνατή η μετεγκατάσταση του κτιρίου.
 Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στα μεταλλικά εργοστάσια είναι ότι:

  • είναι γρήγορα και εύκολα στην κατασκευή
  • φτιάχνονται με χαμηλό κόστος
  • είναι αντισεισμικά
  • Κόστος κατασκευής ενός μεταλλικού εργοστάσιου κυμαίνεται  περίπου στα 70 – 270 €/ m2
  • Δεν απαιτούνται έξοδα για τα ένσημα του ΙΚΑ για την κατασκευή σκελετού επειδή παίρνεται τιμολόγιο από την επιχείρηση κατασκευής, η οποία απασχολεί το δικό της προσωπικό.

   

                                                              

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates