Χρόνος παράδοσης – Διαδικασία ανέγερσης

Αρχική Σελίδα
Οικονομικές Κατοικίες
Ξύλινα Σπίτια
Βιομηχανικά Κτίρια
Δωμάτια Ασφαλείας
Έπιπλα Κουζίνας - Εντοιχισμένες Ντουλάπες
• Υπολογίστε το Κόστος υλικών & εργασιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τι παραπάνω προσφέρουμε στην εξοικονόμηση
Σχεδίαση
Τεχνικές Προδιαγραφές
Χάλυβας
Ασφάλεια Μεταλλικών Κτιρίων
Χρόνος Παράδοσης - Διαδικασία
Όροι - Κανόνες
Άμεση Επικοινωνία - Πληροφορίες

Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr οισπιτι στο χωριο, σπιτι στο βουνο, σπιτι στην εξοχη, σπιτι στη θεσσαλονικη, σπιτι στη λαρισα, σπιτι στη αθηνα, 50-50, οικολογικο σπιτι, σπιτι ονειρο, ονειρεμενα σπιτια, ονειρεμενo σπιτι, dream house

Χρόνος παράδοσης – Διαδικασία ανέγερσης.

Ο χρόνος παράδοσης του έργου μας, μπορεί να μειωθεί αισθητά με κάποιες προτάσεις που θα σας προτείνουμε. Έτσι, αν ξεκινήσουμε το μέτρημα από την στιγμή που έχουν γίνει εκσκαφές και υπάρχει ήδη το θεμέλιο, ο χρόνος που απαιτείται για την ανέγερση σκελετού, τοποθέτηση τοιχωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών, κουφωμάτων και σοβατίσματος, καθώς και τα ηλεκτρικά, μπορεί να ανέλθει σε 2- 4 εβδομάδες.
Το μυστικό μας κρύβεται στο γεγονός ότι την ώρα που ξεκινάει η εκσκαφή ή ακόμα και πιο πριν, αφού υπάρχει έτοιμη μελέτη, ετοιμάζουμε από πριν τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για την ανέγερση του σπιτιού σας, τα κόβουμε στα μέτρα σας (αφού υπάρχει το σχέδιο) και όταν φτάνει η ώρα για ανέγερση – απλά τα φέρνουμε και τα συναρμολογούμε επί τόπου μέσα σε λίγες εργατοώρες(3 μέρες περίπου)!!! Τόσο απλά!
Για να λέμε την αλήθεια, η συναρμολόγηση – ανέγερση είναι το τελικό και σχετικά εύκολο στάδιο σε όλη την διαδικασία, η μεγαλύτερη δουλειά γίνεται στο εργοστάσιό μας κατά την προετοιμασία των κομματιών που θα ενωθούν στο τελικό στάδιο. Τα κομμάτια μεταλλικού σκελετού παρασκευάζονται, κόβονται, επεξεργάζονται και βάφονται με ειδική βαφή για επιπλέον προστασία.
Γι’ αυτό τον λόγο ακριβώς ζητάμε την προπληρωμή ειδικά του σταδίου αυτού, αφού η περισσότερη δουλειά γίνεται στην προετοιμασία.  Έπειτα, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία για τα κουφώματα αλουμινίου που θα μπουν στο σπίτι σας, επειδή ξέρουμε από πριν τις διαστάσεις των παραθύρων (στους τοίχους που σηκώνουμε, υπάρχουν ήδη μεταλλικές κάσσες στις σωστές διαστάσεις) – τα παραγγέλνουμε από πριν, και όταν έρχεται η ώρα της κατασκευής, τα κουφώματα δεν αργούν να μπουν στη θέση τους (καμιά φορά είναι ήδη έτοιμα και περιμένουν την σειρά τους).
Όταν μπουν τα τοιχώματα εξωτερικά και ενδιάμεσα, η θερμομόνωση – ηχομόνωση των τοιχίων αυτών, καθώς και η σκεπή, έρχεται το πρώτο στάδιο των ηλεκτρικών εργασιών: τοποθετούνται οι σωληνώσεις, γίνεται δικτύωση του σπιτιού, τοποθετούνται τα κουτιά – βάσεις των πριζών.
Αμέσως μετά προχωράμε στο επόμενο στάδιο – σοβάτισμα. Όταν τελειώσει και αυτό το στάδιο (1 εβδομάδα περίπου), τελειώνει η ηλεκτροδότηση της οικίας – μπαίνουν όλες οι καλωδιώσεις και πρίζες στις θέσεις τους, παράλληλα γίνονται εργασίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης καθώς επίσης τοποθετούνται γυψοσανίδες στα ταβάνια.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την επιλογή και την παραγγελία στο πλακάκι. Αμέσως προχωράμε στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας των δαπέδων και στη συνέχεια, στην τοποθέτηση παρκέ ή πλακάκι.
Έπειτα ακολουθεί η βαφή του σπιτιού και μπορούμε να πούμε ότι το νέο σας σπίτι είναι στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσής του, απομένει η ολοκλήρωση του δικτύου θέρμανσης και τοποθέτησης επίπλων. Με άλλα λόγια : πλησιάζει η ώρα της μετακόμισης!
Βέβαια στην πραγματικότητα τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ομαλά. Πάντα υπάρχει κόλλημα ανάμεσα στα μεταβατικά στάδια, όταν φεύγει το ένα συνεργείο και έρχεται το επόμενο με κάποια καθυστέρηση, είναι φυσιολογικό να ανησυχείτε μήπως η ανέγερση του σπιτιού σας αναβλήθηκε επ’ αορίστου.. Στην πραγματικότητα για μας αυτή η καθυστέρηση είναι κάθε άλλο από επιθυμητή. Ο λόγος είναι πολύ απλός: επειδή κάνουμε ανέγερση κτιρίων σε όλη την Ελλάδα, οι λιγότερες μέρες εργασίας για μας σημαίνουν λιγότερες μέρες διανυκτερεύσεων των εργατών – που σημαίνει λιγότερες δαπάνες για διαμονή και διατροφή και μεγαλύτερο κέρδος για μας, οπότε είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι μετά από σας να παραδώσουμε το έργο μας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και βέβαια, η καλύτερη διαφήμιση για μας είστε εσείς – οι πελάτες μας, για να γίνει αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει εκτός από το κόστος κατασκευής και τον χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να προσέξουμε και την ποιότητα εκτέλεσης του έργου. Και κανένας άλλος, καλύτερα από μας, δεν θα προσέξει καλύτερα την ποιότητα από ότι εσείς ο ίδιος.
Η περιοδική παρουσία σας στο χώρο οικοδόμησης θα μπορούσε να μηδενίσει τυχόν αποκλείσεις όχι τόσο στο σχέδιο, όσο στην λειτουργικότητα και χρησιμότητα του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, θα ήταν τέλεια και για σας, να προβλέψετε εκ των προτέρων και να υποδείξετε σε μας που θα θέλατε να υπάρχουν οι έξτρα πρίζες κεραίας τηλεόρασης, ή σε ποιο δωμάτιο σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τον υπολογιστή με πρόσβαση στο ιντερνέτ, καθώς και πως προτιμάτε το ιντερνέτ να φτάνει στο δωμάτιο αυτό (μία εκδοχή είναι να καταλήγει το τηλεφωνικό καλώδιο στο δωμάτιο αυτό, και έπειτα να μετατρέπεται σε ιντερνέτ, η άλλη εκδοχή είναι να υπάρχουν παράλληλα με τις πρίζες ηλεκτρικού ρεύματος και πρίζες δικτύου σε ορισμένα δωμάτια, οι οποίες θα φέρνουν το ιντερνέτ & ανταλλαγή αρχείων από την κεντρική θέση του ρούτερ στο σπίτι, σε κάθε επιθυμητό σημείο, είτε αυτό θα είναι στο γραφείο για να σερφάρετε, είτε στο σαλόνι, κοντά στην τηλεόραση για να μπορείτε να δείτε την καινούργια, φρέσκο-κατεβασμένη ταινία σας από το ιντερνέτ σε συνθήκες οικιακού κινηματογράφου.
Γενικώς η πρόβλεψη για το μέλλον είναι να έρθει το ιντερνέτ και στο σαλόνι – στην τηλεόραση. Θα είναι πλέον πραγματικότητα να επιλέγει κανείς ποιο έργο ή ποια εκπομπή θα δει εκείνη την στιγμή που θα το αποφασίσει. Όπως και να έχει, είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε μαζί σας, και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές, είτε αυτό πρόκειται για τον τρόπο δικτύωσης του σπιτιού, είτε για τους συνδυασμούς χρωμάτων – σχεδίου στο πλακάκι και στα χρώματα βαφής τοίχων.

 


Άμεση Επικοινωνία : 6937100462 Υπ. Συντονισμού Έργου Ρέσσος Ελευθέριος , e-mail: info@KanoSpiti.gr
Powered by http://www.ellada-exclusive.ru/ Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates